Sjalar o sånt

Jag har varit jättesugen på att hänga med i Sticka!s mysteriestickning som började före jul. Dels för att det ser ut som att det blir en sjal o jag behöver ”träna på” att sticka sjalar. Och för att det ser ut som en kul mysteriestickning.
Men jag har inte ens hunnit börja o igår släpptes ledtråd nr 3. Jag insåg från början att jag kommer inte kunna hänga med i tempot.
Det vore kul att va med i en mysteriestickning riktad mot småbarnsföräldrar där man kan ha en uppdatering betydligt längre ifrån, typ varannan månad eller så.
Men det jag kan göra just nu är att skriva ut mönstret och delarna när det kommer och ta det sen!

Vi brukar köpa jultidningar av en liten kille i bekanskapskretsen. Denna gång köpte jag två böcker. Den ena en bok om att baka glutenfritt (vilket jag är jättedålig på, jag köper mitt bröd istället) och en handarbetsbok om sjalar och annat. Den sistnämnda drogs jag till på en gång – just för att det ska handla om sjalar! Det är något jag känner att jag borde bli lite bättre på så jag ser det som en utmaning. Så nu har jag dels boken att kolla i och dels mysteriestickningen.

Jag har garn i två(-ev. tre) färger, så det vore kul att se om det finns en lämplig flerfärgssjal i boken. Det finns just en sådan på framsidan av boken som jag ska kolla in. Det blir förhoppningsvis under året, dock inte just nu.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg