Bara till barn

Lillans rutiga kjol är blockad och klar nu. Jag har utgått från lillans idé om en rutig kjol, influerats av Rut regnbåge sockorna och räknat ut hur jag ska göra. Därefter har jag stickat till nystanen tog slut! Jag stickar från stash, skönt att göra slut på lite av restgarnet som finns hemma.
Före blockning. 

Efter blockning.
För den som är intresserad av mina anteckningar så finns de på min projekt Ravelry sida: lillans rutiga kjol.

Rosa och lila gäller just nu och jag har också lyckats sy en klänning till lillan (växande barn). Annars blir det inte mycket sytt just nu, även om jag vill har jag inte orken. Finns mer jag vill sy. Den här är en klänning sydd av två delar, ritade av en topp o la till en klänningsdel. Den blev lite lång, men det funkar bra. Spetsen fick jag från svärmor. 
Sen har jag stickat lite moln, de var ju söta. Jag vill nog sticka flera så småningom. Här har jag använt bomullsrester.

Jag hoppas jag är lite bättre på att uppdatera bloggen snart, det är lite mycket just nu.
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

2 svar på ”Bara till barn”

  1. Stickade moln – vilken rolig sak att sticka:)

    Annars var det mycket rosa, men det passar ju en liten tjej:) Hög gullighetsfaktor på både kjolen och klänningen, och spetsen är en fin detalj:)

Kommentarer är stängda.