En glädjande dag!

Jag har funderat väldigt länge på om jag ska beställa mig en fin logga, då jag känner att jag inte lyckas få till en logga så som jag vill. Jag hittade då Logo Express som verkar vara lite billigare än de flesta och har berättat mina tankar om hur jag vill att min logga ska se ut. Han skickade ett förslag som var mitt i prick jag! Jag är så glad för det. Det enda som är ändrat är garnnystanet. Det var kul att få till ett melerat och han var väldigt lyhörd för mina önskemål. Jättenöjd med servicen och åh så bra det blev!
Jag måste bara visa ett tyg som jag tycker är så fint – det ska bli ett fint plagg till lillan så småningom. Det är jättesvårt att hitta gula barnkläder, så jag tänker att jag får sy några egna gula plagg då!
Kom ihåg att buda på mina auktioner på ergonomiska virknålar, vinsten går till Radiohjälpen till förmån för flyktingar. Det finns ännu lite tid kvar.
Addi virknålar 2,5 och 3.
http://www.tradera.com/item/181903/240697341/addi-ergonomiska-virknalar-2-5-och-3
Addi virknålar 4,5 och 5.
http://www.tradera.com/item/181903/240697176/addi-ergonomiska-virknalar-4-5-och-5
Återigen fick jag inte lägga in länk i texten så jag fick skriva ut hela länken. Man måste ju kunna få lägga in fler än en länk i inlägget, tycker jag.
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg