Nästa häfte

Sticka! föreningen publicerar små stickhäften till medlemmarna, med mönster gjorda av medlemmar vilket jag tycker är ett kul initiativ. Nästa gång ska det handla om barn o garn. Då borde jag kunna få till nåt mönster! Jag har massor med egna mönster på bl.a. babymössor som jag vill utöka till flera storlekar och exempelvis lägga ut på Ravelry. Men det är mycket jobb att skriva mönster och det är svårt att hinna med. Med en (nästan) 2-åring här hemma kan det vara ett projekt att bara få läsa en sticktidning ifred – som jag gärna också gör. Så vi får se när och om det blir nåt av det.

Häri ligger min kofta där jag håller på med sista ärmen. Den är så fin den här koftan, längtar att få den klar. En stickning och en film på kvällen är en fin kombination.


Uppdatering:

Jag har lagt upp Addi ergonomiska virknålar som jag vill sälja på tradera och skänker pengarna till Radiohjälpen för alla flyktingar:

Kolla här: 
http://www.tradera.com/item/181903/240697341/addi-ergonomiska-virknalar-2-5-och-3
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg