Tips på en söt mössa

Bilden är lånad från bloggen med mönstret!      
Jag snubblade över en så gullig babymössa när jag surfade runt på stickbloggar. Ojoj det är nästan så man skulle stickat en sån till lillan. Men hon är redan överöst av mössor. Men man kan spara länken med gratismönstret till nån gång senare.
Jag har för övrigt försökt hitta handarbets-bloggare med småbarn som aktivt handarbetar o bloggar. Det verkar va svårt att hitta- var är ni? Jag kan inte varken sluta blogga eller handarbeta fast jag tar hand om lillan. Fast det blir ju betydligt mindre handarbetet numera. Ge er gärna till känna, jag som gärna följer handarbetsbloggar.
Här har vi sjukstuga denna vecka. Ligger lite efter med bloggandet (har bla. en mössa att visa), men det får bli en annan dag.
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

Ett svar på ”Tips på en söt mössa”

  1. Håller med , supersöta, vet faktidkt inte direkt efter såna bloggar förutom soili som jag har bland mina favoriter, hon gör mycket smått till välgörenhet , kolla där annars gör jag ibland till mina systerbarn men nu börjar de bli större så babykläder går inte längre, hehe.. kram på dej =)

Kommentarer är stängda.