fredag 2 januari 2015

Årets första grej

Det första nystartade projektet för det nya året är en snabbstickad mössa i våffelmönster och vantar därtill!

Garnet är Andes (drops), det har legat i garnsamlingen o väntat på sin tur. Det är ull och Alpacka.  Skönt att dra på sig en grov, varm vintermössa när vinterns kyla sätter in. Den rost-orange färgen är härlig,   den är till mig som passar i jordnära färger.

Det kommer ett mönster på mössan när jag är klar! Även bättre bilder.

Hela året 2014 har jag varit mammaledig o det har varit jättemysigt att få va med det lilla livet. Handarbets-året har såklart förändrats drastiskt när man får andra prioriteringar. Så det kommer ingen summering på det, men jag ser fram emot nya utmaningar i handarbetet detta år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

Observera dock att jag inte tar emot beställningar via kommentarer! Gäller även prisförfrågningar, osv.
Skicka då ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails