Bomullsvantar

Vilka härliga dagar, sommarn är här! Så är det långhelg och man har tid för promenader, utflykter och annat skoj! Jag hoppas det blir lika väder på midsommar, denna ytterst (iår) speciella dag.
En sån här dag, vad passar bättre än att visa upp ett till projekt som blivit klart.

Halvvantar!
Garn: Super Soft Cotton (Järbo).

Första idén var att jag skulle göra fingervantar – av bomull?? – kanske ni utropar förvånat (tänker jag). Japp, bomull, de känns faktiskt varma och är perfekt att ha på våren när det är lite småkyligt.
Sen fick jag tänka om, garnet skulle inte räcka. Så jag tänkte, äh, kan väl ha lika stor nytta av ett par halvvantar som är sköna på våren. I glada mysiga färger…
Så det blev halvvantar! Då blev dem färdig fortare också. Jag har haft dem på mig några tillfällen (det har jag hunnit med) och de är jättesköna.

Det är samma garn som min fuskpolo. Förresten så har jag inte hittat åt min lapp där jag skrev upp hur jag gjorde fuskpolon. Jag brukar ju alltid skriva upp lite detaljer sådär, men det är borta för tillfället. För ni som ville ha mönster på fuskpolon, ni får vänta lite till.

Jag stickar mest på min spets-Bolero just nu, kommer visa hur det ser ut just nu om några dagar. Jag har börjat med halva ärmar, det tar lite tid med så fint/smalt garn men det blir bra.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

Ett svar på ”Bomullsvantar”

Kommentarer är stängda.