Strumpor i advent

En strumpa klar, en till att göra! 🙂

Jag har aldrig haft det berömda andra sock-syndromet, tycker nästan den andra är roligare! Den första ska jag sitta och räkna ut hur jag ska göra, med miniräknare och stickprov och hålla koll hela tiden på om det blir rätt och ev. göra om. Det är visserligen väldigt kul det med (mkt roligare än att följa nån annans mönster).
Och sen när andra strumpan kommer, då är det mer att sticka på eftersom jag vet hur den blir.
Strumporna är 51 cm långa och kommer gå upp till låren på min kompis. Det är tanken med hennes beställning! Sitta bra och passa hennes fötter o ben.

Andra strumpan är påbörjad!

Denna helg har jag varit och lämnat/sålt ngr hemlis-beställningar som jag har jobbat på senaste månaderna. Skönt att få dem klara! Det tar faktiskt tid när man bara har några timmar på kvällarna. Nu så ska jag få strumporna klara och sen ska jag koncentrera mig på att få min uppifrån- och ner kofta klar. Den har tyvärr fått legat och väntat. Och säkerligen göra ngt till sambon. En dag i taget, några varv längre.

Advent har kommit till vårat hem med. Köket har fått en stjärna, bland annat. Jag har bara bytt gardiner i vardagsrummet till härligt vintriga lila gardiner! Resten av gardinerna passar bra och är mysiga. Lägger man till någon ljusfläck i fönstren och kanske en tomte där ingen märker först (som tomtar gör) så är man klar för advents-mys.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

2 svar på ”Strumpor i advent”

  1. åhhhh va fina de blir, cant wait!! Glöm inte att ge mig måtten på den tryckta tavlan i köket så ja kan köpa samma strl på ram till den andra tavln 🙂

Kommentarer är stängda.