Reflexgarn och full rulle


Jag har köpt reflexgarn! Himla häftigt faktiskt, ska jag testa så fort jag ska göra nån mössa eller nåt sånt. Härligt! Jag köpte det från vävkompaniet.

Annars har det varit fullt upp sista tiden. Jag jobbar för fullt på hemlisar på kvällarna som jag inte kan visa förrän efter jul. Jag har dessutom fått förfrågning på mailen om att köpa mönster så jag har då fixat till och sålt mönster. Det är lite kul! Det har även mailat folk sista tiden angående dubbelstickning och det är skitkul! Det händer lite då och då, numera.
Nu låter det som att jag är klistrad vid datorn, men så är inte heller fallet. Knappt tid att starta den. Men jag försöker kolla… i alla fall flera gånger i veckan.

Så är jag kvar på min roliga praktik på tryckeriet, så det tar ju en massa tid. Jag har lång restid (åker kollektivt till andra sidan stan) så det blir långa dagar, det är verkligen värt det!

Vad jag inte haft tid är att spana in alla underbara inspirerande bloggar, men jag ska sätta mig en dag och spana in allt roligt.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

6 svar på ”Reflexgarn och full rulle”

  1. What!? Reflexgarn? Det var nytt för mig…funkar det bra rent reflexmässigt också? Blir spännande att se vad du gör med det!

  2. Vad kul att se vad du kommer hitta på med reflexgarnet.
    Köpte de av samma affär i våras, och hade tänkt att göra en blomma av frivoliteter. Det gick tyvärr inte för reflexbandet var för tunt och gick av. Nu är planen att försöka virka med det istället!
    Många goa hälsningar

Kommentarer är stängda.