Intensivstickar

I ett tidigare inlägg sen listade jag ett antal projekt som jag vill göra. Inte överaskande har jag börjat på en Elska mössa. 


Det är ursprungligen 8 färger i mönstret.  Jag använder inte 8 färger, men tillräckligt många. 4 olika garnmärken, som jag återkommer till när mössan är klar. Det verkar dock inte dröja så länge!
Jag gillar utmaningar och den här stickningen är en färgmässig utmaning, att få ihop allt på ett bra sätt. Jag stickade flera färgprov men tillslut tänkte jag ”nu kör jag”. Det är en stickning som är svår att lägga ifrån sig!
Jag stickar på 2,5 mm stickor, för att få till en bra stickfasthet! Det kommer också att bli garn över, så det blir ett par vantar i samma färger/garner… men på ett annat sätt. Och innan det kommer jag ha ett enormt trådfästarparty!
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

Ett svar på ”Intensivstickar”

Kommentarer är stängda.