Ny kofta och hemlisar

Jag har börjat med en ny uppifrån- och nerkofta!

Det var några veckor sedan och nu har jag äntligen en bild att lägga upp! Åååh det är sååå snygga färger ihop, jag får stora dåndimpen! Visst blir det fint ihop! Skulle vilja ha den klar NU så jag får gå runt och känna mig höstig. Det tar ju sin lilla tid att få till en tröja, när man ska envisas med att ha så många stickningar igång samtidigt.
Det är en UNDERBAR stickning!

Jag köpte ju dessa nystan (se detta inlägg), här nystade och i full användning, och fick hem dem i denna lådan. De passade ju perfekt däri efter nystandet, så de får ligga kvar där nu med.

700 gram, ja, det blir en lång kofta om jag känner för det!

Här kommer lite Crisp och gör sig snyggt på stickorna! Vad det ska bli, ja det är en hemlis.
Såna måste man ha ibland när man gör saker till andra. 🙂

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

3 svar på ”Ny kofta och hemlisar”

  1. Jättefina färger ihop! Ser läckert ut 🙂 Köpte ett häfte "Kofta-uppifrån-och-ner" så det finns här i närheten. Koftprojektet är ett sånt där framtida, som jag jättegärna vill göra nån gång. Ska bli kul att se hur din kofta blir sedan. Ha en bra vecka!

Kommentarer är stängda.