Gillaspie Gothic Gauntlets – torgvantar

Dessa vantar var en present till en lajvare  och som ville ha långa torgvantar. Då hittade jag perfekt mönster, som jag gjort om så att jag tycker att det passar bättre. Har tänkt om för hela insidan. Jag har också ändrat och stickat korta fingrar (torgvantar) på vantarna. De har varit färdiga sen förra året, men ibland tar det tid innan man ses.

Mönster: Gillaspie Gothic Gauntlets
Garn: Llama Silk från Järbo garn i mörkt grönt.

Det var ett tag sen jag gjorde dem nu, så jag kommer inte ihåg detaljer. Men de var roliga att göra! Roligt mönster och Llama Silk är mitt favoritgarn, helt klart! Jag har flera favoritgarner men dessa hamnar i toppen.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

Ett svar på ”Gillaspie Gothic Gauntlets – torgvantar”

Kommentarer är stängda.