Teststickar sockor

Jag kan ha råkat haka på en teststickning, på en vacker flätad ankelsocka. Jag har ett gäng stickningar igång, men har aldrig brådska att bli klar. Det är bara kul att ha lite att välja emellan. När det gäller teststickning så finns en deadline för att bli klar med en ankelsocka till ett visst datum. Det är inga problem.

Denna vackra ankelsocka kräver ett vackert sockgarn. Det föll sig så att sökning efter teststickare och en digital garnmarknad hände samtidigt så jag kunde köpa ett vackert handfärgat sockgarn med rabatt hos Flora Yarns (ett Svenskt företag, i regel har de som handfärgar garner egenföretag). Jag valde en vacker grön färg.

Det blir så vackert och det är en fröjd att sticka mönstret! Har kommit lite längre än på bilden, när själva skaftet är så kort så kommer man fort till nästa steg.

Relaterat inlägg