Färgglad mössa!

Min första helt virkade mössa
– här är den!

Blev rätt bra, jag använde dubbelt garn av samma nystan, detta melerade garn i mohair och ackryl. Stella från Järbo garn. Jag köpte det i september ser jag när jag går tillbaka i bloggen.
Superfina färger och passar väl ihop, det blev en rolig blandning av färgerna. Den blev varm! Jag gjorde storleken så det passar de flesta.

Jag improviserade ihop denna mössa från en ring av 5 lm, och sen ökade jag ett tag och sen virkade jag på och tillslut minskade jag och gjorde några varv till efter det. Ingen koll på hur många maskor faktiskt, det är skillnad från stickning där man har lite mer koll på hur många maskor man har. Men det gör väl inget att man inte har koll på maskantalet bara det blir bra!

Jag ska föreslå denna mössa för försäljning till butiken i Linköping så småningom.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

2 svar på ”Färgglad mössa!”

  1. Bägge mössorna är jättefina! Härliga höstfärger på den ena och vårligt på den andra.

  2. Hmm bägge mössorna? Det är en och samma mössa i inlägget.
    I det förra inlägget är det två mössor men samma garn i båda! 🙂

Kommentarer är stängda.