Filtfabriken

Här görs stickade filtar på löpande band!
Den som hänger med vet att jag har nämnt en blå-grå babyfilt i Drops Alpacka, och jag har nått ganska långt! Ca 70% av filten är klar. Jag tycker verkligen om färgerna, de passar väldigt bra med varandra.

Jag gör denna filten på samma vis som
den orange alpackafilten, dvs:

Mudd i *1 r, 1 a* med minskning, slätstickning i tre olika färger, mudd med ökning och efter detta vänster och höger kanter.
Denna filt kommer att ha 15 st områden slätstickning med de tre olika garnerna, plus kanterna i blått.

Återigen skulle jag vilja ha en sån filt själv (men större), dock ska denna säljas till en tjej som snart blir tvåbarnsmamma. Jag tror absolut jag hinner innan det är dax för barn nummer två att säga hej till världen! Till helgen hade jag tänkt vara klar.


Mer läsning om detta projekt:
Barnfiltar i Alpacka

Mer om filtar!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

3 svar på ”Filtfabriken”

  1. Jajja mensan ! stickade bägge framföe TV:n en kväll + lite annat.

    snygga filtar o väskor du gör.

    Ma Råkes!

  2. Åh så fiiin! Och jättegulligt av dig att du jobbar på för att få den klar, det uppskattar vi verkligen! Vi hörs av:) Mvh Malin

Kommentarer är stängda.