Namnband och böcker

De har kommit, mina nya namnband! Så fina de blev!

Jag börjar verkligen få slut på namnband så jag beställde nya, och igår fick jag dem!
Härligt härligt. Kommer passa superbra på mina saker. Jag avvägde att köpa en annan variant, en sådan som är vikt på mitten och text på båda sidor om mitten. Men man behövde köpa så väldigt många. Så jag tyckte att ett vanligt namnband funkar alldeles utmärkt. Längtar tills jag kan sy på den första och se hur det blir! Så barnsligt, på nåt vis, hur man längtar till att få använda det nya man köper.
Namnbanden finns på minanamnband.se.

Jag nämnde häromdagen att jag har ”lurat på” en kompis att börja sticka lite och till födelsedagen har jag även gett bort en stickbok! Den verkar bra med grunderna, väldigt tydliga bilder. Så nu hoppas jag att även det sporrar till fortsatt stickning!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

2 svar på ”Namnband och böcker”

Kommentarer är stängda.