God fortsättning

Veckan innan jul fick jag hem lite reflexgarn i ull, för att det är så viktigt att synas i mörkret nu. Jag har inte mycket reflexer så jag behöver synas mera. Stickade ett par gröna benvärmare i reflexgarnet. Sen halva vantar i cerice till min dotter plus ett litet hjärta. Nu har jag grått garn kvar för att göra något mera.

Sticka i reflex.

Garnet heter Hobbii Starlight och är ett sockgarn i ull! För benvärmarna har jag lagt upp 44 m på stickor 6 mm och stickat mudd: *2 rm, 2 am*.

Halvvantar i reflexgarn
Vänster bild: utan reflex. Höger bild: med reflex.

Kan också visa en julklapp jag gjort. Det är en halstub. Återigen enkelt utförande i dubbelt alpackagarn, varav det ena garnet var långhårig alpacka.

Fotograf: Lena Eriksson
Halstub i alpacka.

Ha en trevlig fortsättning på julen!

Relaterat inlägg