Mönster och framtid

Bild på mitt mönster på Bubbelvantar

Under det senaste åren har jag haft mindre och mindre tid för att skapa stickmönster. Desto mer måste jag lägga tid o kraft på studier! Nu under C-kursen är det väldigt tydligt, att tiden krävs till studier. Då är det skönt att slippa tänka på testande, skrivande och allt det som mönsterskapande innebär. Istället är det skönt att ha nån trevlig repetativ stickning på kvällar.

Det enda mönster jag faktiskt har fått publicerat i år skapade jag förra året. (En halstub som är med i Sticka-föreningens häfte ”100 gr garn 2”.)

Därför har jag äntligen kommit till beslut (efter långt övervägande) att göra alla mina själv-publicerade mönster på Ravelry gratis. Det innebär att jag gör en ståndpunkt: att jag inte har tid för mönsterskapande, support till användare och översättningar (till Engelska) av mina mönster. Jag fokuserar på min väg mot ett nytt yrke.

Men får jag en idé som jag måste testa kan det vara så att jag berättar om det på bloggen. För kreativiteten kommer alltid finnas och behövs! Dock utan teststickning, mm.

Länk till mina mönster!

Relaterat inlägg