Advent, pyssel o stickning

Julen närmar sig, det är andra advent och jag kommer på lite sent en potentiell stickad julklapp. Det betyder, att jag har lite många stickningar igång och vissa av dem är hemliga. 

Jag har börjat sticka randiga sockor till mannen, för det är ju faktiskt så att ibland behöver man en sockstickning! Jag är dock något osäker på om garnerna räcker, så jag får nog ta och börja på socka nr 2 härnäst. Jag stickar mönstret Vanilla is the new black (sport and DK). Fast först måste jag ägna mig åt att sticka den där julklappen jag kom på att sticka, väldigt rolig stickning för övrigt.

Jag började också sticka på en enkel sjal för ett tag sen, då jag insett att jag gillar att vira flera varv sjal runt halsen för att bli varm. Men den kan gärna vara ganska smal. Så det stickar jag på lite då och då.

Vill du ha lite tips på julpyssel att sticka och virka eller kanske vill veta hur vi har pysslat ihop adventsljusstaken på bilden? Jag tipsar om detta på Stickas blogg!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg