Nåt roligt

När man har ett gäng långtids projekt och man börjar tänka att man vill göra nåt annat. Det kan man råda bot på med nåt mindre som går fort, man får snabbt resultat. Nåt flerfärgat, roligt!


Jag tänkte lägga upp ett par sockor som heter Olive Garden Sock, från Lindas Crafting Magazine nr 2. Men jag fick inte till rätt stickfasthet med det garn jag har så det får bli lite senare i sommar. Istället tog jag en titt i boken #Tantulltussockor och valde sockorna Tant Snö. Stickade från Stash: Manduzanas Merino Sock Sport och även MiniRaggi (det vita) från Järbo Garn. Så har jag använt upp lite mer av mitt garn, ett av mina favoritgarner. Nå, det är inte helt slut än.
Vit och röd tyckte jag var fint ihop, lite gult på det. Det var så lite kvar av gult så därför tog jag lite blått för att markera början och slutet på delarna. Det var mängden garn som fick bestämma utseendet.

Jag har stickat klart, men trådar att fästa än. Så resultatet dröjer lite än! 
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

2 svar på ”Nåt roligt”

  1. Socker står högt upp på min lista över sådant som är kul men snabbt överstökat:) Du verkar verkligen gilla mönstren i boken Tant Ullstuss Sockor eftersom du allteftersom betar av mönstren i den boken:)

  2. Kan bero på att jag har boken och det är lätt tillgängligt! Men det e klart lättare att köra igång för jag vet redan hur jag ska få till rätt stickfasthet.

Kommentarer är stängda.