MÖNSTER: Sommarväska

Ibland får man två mönster publicerade samma dag. Falkgarn har tagit fram ett nytt bomullsgarn (Julie) som jag fick hem på posten och plötsligt hade jag börjat på en sommarväska. Eller påse, kom-ihåg-mellis påsen, eller garn-väska. Säg vad du vill, det blir enklast så. Det är en högst användbar grej i vilket fall och tar inte lång tid att sticka. 
Det är en storlek på väskan och har en enkel men snygg struktur (jag gillar att leka med strukturer). 100 gram behövs, jag har gjort min i 3 färger. Det är ett gratismönster som finns hos Falkgarn.

Som vanligt gör jag detta på hobbynivå, jag trivs med det så, just nu. (Allt nytt garn svämmar över lite, det kan jag dock stå ut med.)
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

Ett svar på ”MÖNSTER: Sommarväska”

  1. Den ser mycket praktisk ut:)

    Kul att du får två mönster publicerade på samma dag:) Grattis!

Kommentarer är stängda.