If you like Pina Coladas

Japp, du läste rätt titel! Det är nämligen mönstret som heter så: If you like Pina Coladas. Det är ingen drink, det är en bomullsmössa. Det är också ett väldigt roligt mönster när man bara vill göra nåt litet mellanprojekt som inte tar alltför lång tid!

Mönstret är gjort för att använda ett bomullsgarn (vilket man naturligtvis väljer själv) och jag tittade runt bland mina garner. Hittade ett bomullsblandgarn som jag blev nyfiken på hur det skulle bli. Trots att det innehåller lite syntet så är det mysigt att sticka med ändå. Garnet heter Favorito, från Schachenmayr. Garnet var lite åt band-hållet. Skulle va kul att sticka mönstret i ett annat garn, för att se om flätmönstret kommer fram mer. Sen är färgen inte riktigt min favorit, men det kan funka!

Det var ett tag sen jag stickade flätor, så det tog ett tag innan jag kom in i mönstret. Men sen gick det hur bra som helst. För första gången laddade jag in mönstret i appen KnitCompanion och det gick ju superbra. Man fick så bra koll på varje rad! Det blir fler gånger, garanterat. Speciellt när man har ett mönster med diagram.
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

Ett svar på ”If you like Pina Coladas”

  1. Jag såg på dokumentären om Abba häromkvällen, och din mössa ser som tagen ut därifrån:)

    Flätorna syns knappt på bilden, och det är ju synd för flätor är ju fint:)

    Knitcompanion låter ju som något jag borde prova på, även om jag gillar mina "magnettavlor" väldigt mycket:)

Kommentarer är stängda.