Ny vecka

Det närmar sig jul alltmer. Vi har julpysslat lite här hemma, jag o dottern. Bland annat så har vi gjort en adventsljusstake. Först har vi målat majsburkar i guldfärg som blev över tidigare. När de torkat så klippte vi ut hjärtan i hobbyfilt och fäste fast med garn. I burken la vi dekorationsstenar. Vi behöver köpa lite mer stenar men annars är våran adventsljusstake klar.

Vi har pysslat lite mer med hobbyfilt och pepparkaksformar. Det var kul!

Jag håller på att virka ett gosedjur (Bing the Bunny) i julklapp till dottern. Det gör jag när hon sover såklart. Jag har inte virkat ett gosedjur förut och med tanke på det så går det över förväntan! Jag följer min känsla när jag virkar den. Nu har jag virkat klart Bing, men han är naken. Så nu blir det lite kläder härnäst. Jag virkade små skor igårkväll i bomullsgarn.

Jag stickar på min Yelena cardigan och den blir riktigt fin med flätmönstret! Det är så kul! Jag har både minskat och ökat för midjan och nu ska jag bara sticka på ett tag till.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

2 svar på ”Ny vecka”

  1. "Adventsljusstaken" är jättefin! Jag har inga barn, men pyssel, i synnerhet kring jul, hör nästan till, och skapar fina minnen:)

    Din Yelena cardigan ser verkligen jättefin ut! "Dubbla led" med flätor kan aldrig vara fel:)

Kommentarer är stängda.