På gång

Jag har jobbat med ett stickmönster länge nu och jag är på sluttampen! Känns så bra! Jag samarbetar med en fotograf, FotografSofia, det är hennes bilder som kommer finnas i mitt mönster. Snart kommer provstickarna ha mönstret och därefter blir det publicering. Så spännande!

Jag har använt ett garn som heter Pillipi Alpaca från Rauma som snart kommer finnas till försäljning hos Garntua.
Jag kan också avslöja att mönstret är barnmössor! Forsättning följer.

När sen FotografSofia vill ha lite tomteluvor inför julens fotograferingar så blir det självklart ett Ja! (Hade tänkt påbörja en kofta, men jag kan ta det efteråt.) Det kommer också resultera i ett mönster. Det kommer liksom automatiskt när man gör fler storlekar. Återigen lite samarbete på fler håll!
Garnet jag använder till detta är Iris från Rauma, från Garntua. Jag hoppas att jag kan få ut detta mönster till december och söker därför 2-4 teststickare till ca november för en relativt snabb teststickning. Jag kanske är tidsoptimistisk här. Storlekar för detta mönster är 0 – 10 år!

Idag fick jag hem lite PomPom makers, alltså för garnbollstillverkning. De är rätt billiga och det blir intressant att testa! Jag beställde från Adlibris och då fick jag bl.a. med ett gratis nystan: Adlibris introducerar egna garner i alpacka, ull, osv. Jag vet inte vad jag tycker om det än, det återstår att se.

Utöver allt det här så sitter jag och söker jobb. Så det går ingen nöd på mig, jag håller igång! Nu tillbaks till stickningen.
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg