Höstens inspiration

Det man ser när man kollar mönster o bloggar på nätet är en uppsjö av underbar kreativitet. Det är helt underbart att många känner behovet att skapa egna vackra alster oavsett om det är vantar, sockar, tröjor, kjolar, sjalar eller andra saker. Man blir inspirerad!

Hösten är här med alla härliga höstfärger. Jag gillar hösten. Det gör mig glad och sugen på att slutföra min kappa som legat på lut ett bra tag. Det blir ju lite annat emellan, ibland känner man för att göra nåt mindre. Ibland känner man att det helt enkelt inte finns tid för så mycket mer projekt när man har en liten att ta hand om. Det kommer ju alltid först. Fast det kryllar av idéer i skallen, som alltid.

Åter till kappan: det är ärmarna som ska dit och lite detaljer. Har fått förslaget att sy ett foder till den också. I våras gjorde jag ett stickprov som kommer bli så snyggt på kappans ärmar! Väldigt höstigt i färgerna. Ooh vad kul att köra igång med det!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg