Helt plötsligt mycket

Jag har fäst trådar på den första Blomstershocksockan med ”miljarder trådar” och det känns som en milstolpe! Nu har jag en socka kvar att fästa trådar på. Jag tror att jag klar till veckan.

Just nu har jag så väldigt mycket saker på gång känns det som. Bli klar med trådfästning, jobbar på mitt mönster, stickar mössa (den ligger mest just nu), sticka lite prov på garn, skriva CV, fixa papper, anmäla sig hit o dit, fortsatt utredning inom vården, tänka på allt jag skulle vilja sy snart, hushållet och framförallt vara mamma den större delen då dottern bara går 15 timmars vecka nu.
Tänk vad mycket man har att göra när man blir arbetslös! Det e bara att bocka av en sak i taget.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

3 svar på ”Helt plötsligt mycket”

  1. Det låter som om du kommer att ha fullt upp framöver, på många sätt. Vissa saker ser jag fram emot att läsa om, och se bilder på här på bloggen framöver! Och jag hoppas att allt det andra går bra!!

Kommentarer är stängda.