Ett par sockar

Nästa stickprojekt : Flowershock sockan!

Jag köpte kitet med mönster o garn av Limmodesign på Urkults-marknaden och varit jättesugen sen dess att starta! (Jag var duktig nog att sticka klar sjalen först bara, hälften av trådarna är fästa.)

Det här är den tredje sockan sen i våras, vad är det som händer! Jag upptäcker flera fina sockmönster iår.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

2 svar på ”Ett par sockar”

  1. Ahhh, det är inte lätt att vilja starta på nästa projekt innan man har avslutat det man håller på med:) Jag monogamstickar oftast, mest för att jag har insett hur lätt det skulle vara att få startitis, men sedan inte avsluta projekten eftersom man har så många på gång…:) då är det enklare att sticka ett eller två i taget, även om det samtidigt gör det lättare att dregla över alla andra projekt man skulle vilja sticka, om man hade mera tid:)

    Vilket härligt sockmönster! Det är inte alltför ofta jag ser sockar där man byter färg för att sticka randiga sockar. Alltför ofta nuförtiden använder de flesta självrandande garn, vilket ger en helt annan effekt.

    Men kombinationen randigt + ett litet gulligt spetsmönster är lyckat! Det skall bli roligt att se vilka färger du har till dina sockar!

  2. Jag insåg efter att jag fick barn att jag inte kunde ha mer än 1-2 saker igång! Det blev aldrig klart, med den tid man har över till handarbetet. 🙂

Kommentarer är stängda.