Mera barnkläder o påse

Det är så roligt att sy barnkläder! Nu har det blivit några saker till under de sista veckorna när jag har kunnat sy.

Man behöver inte alltid sy nya plagg. Den här favoritklänningen fick vi inte längre över huvudet, men då sydde jag i en sprund. Nu passar den ett tag till, över sommaren kanske.

Appropå sommar så har det blivit ett par t-shirtar också. I båda fallen så har resttyget inte räckt till mer än framstycke och kanske nån ärm. Då har jag lagt till ett passande tyg till bakstycke och ev ärmar. På så sätt har jag fått ut max av resttyget. Det är väl några remsor kvar nu av resttygerna, som kanske blir nån liten del av ett plagg i framtiden. Vem vet! Nu till tröjorna:

En gul t-shirt med smileys fram och ränder bak! Det fattades en gul kortärmad tröja i lillans garderob. Den här modellen av t-shirt är lite rolig för att bakstycket tittar fram på axlarna. Extra roligt att låta ett annat tyg titta fram.

En rosa och blå t-shirt härnäst, jag tycker om den här kombinationen! Väldigt färgglatt. Man ser fåglarna i det rosa tyget lite extra tydligt när man får hjälp av det blå tyget. Jag gillar det!

Till sist har jag sytt en leksaksväska (för att jag inte får ha mina projektväskor ifred). Lillan fick välja tyg, då blev det lila tyg med tingeling och hjärtan. Till det passade ett grönt tyg som låg längst ner i en tyglåda. En enkel påse med dragkedja, helt enkelt. Den är uppskattad och det är huvudsaken!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg