Min handarbetslista just nu

Listor, listor, listor. De är till för att ändras i handarbetets tecken. Här kommer en lista på vad jag har tänkt och vill göra någongång inom den närmaste framtiden (och hur länge det är, är väldigt relativt). En lista med reservation för förändring och tankar.

1. Virka klart Lady Ascot koftan och sticka klart sommartoppen. Det är ju sommar nu, så helst igår. Klara!
Lady Ascot koftan
2. Sticka nån disktrasa i bambugarnet jag köpte för ett tag sen. Klar!
3. Sticka ett par Water For The Elephants sockar till, som passar mig den här gången.
4. Väntar på att Manduzana och Dödergöks samarbete med mönster o garn till sockan Floribunda ska släppas för allmänheten. Då är jag på det ganska direkt. Klart!
5. En flerfärgsstickad tröja till lillan i garn som ligger här hemma o vill bli något. Har inte hittat nåt direkt mönster än och det kanske inte heller behövs.
6. Koftan Siri av Linnea Öhman. Det mönstret har jag spanat in länge, hittade det när jag letade mönster till mitt Alpacka Heather-garn i naturvit. Det är ett höst/vinterprojekt.
7. Har sagt att jag nångång ska utmana mig själv igen att sticka en sjal. Jag har garn och ett lämpligt mönster. Men det verkar alltid vara en massa annat att göra före. Mönstret är från boken Sticka Sjalar av Erika Åberg. Klar!
8. Sticka mig antingen en Loppekofta, en Wiolakofta eller en Stjernebod. Härligt underbart flerfärgsstickade mästerverk att sätta tänderna i. Svårt att bestämma mig för vilken – tiden får utvisa. Jag behöver sticka en, det är det som är säkert.
9. Skapa fler mönster! Det är vad jag har som mål. Har en massa tankar som vill ut så det snart dags att fortsätta/påbörja lite fler mönster. Det kräver listor i sig! Långtidsprojekt om något, och väldigt hemligt.
Frågan är nu hur listan kommer att se ut om några månader? Det kan ju ändras, men det är skönt att få ut tankarna för det blir faktiskt ganska trångt ibland när jag snöar in mig på handarbete.

//redigerad aug 2016

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

5 svar på ”Min handarbetslista just nu”

  1. Det är härligt att planera tycker jag. Det är inte säkert att det blir som i planen, men det gör inget. Glad Midsommar!

  2. Vilken spännande lista!

    Om jag får komma med ett litet tips, så är det jättekul att sticka sjalar. Enda nackdelen är att det är lätt vanebildande:)

  3. Jag har inte lyckats slutföra en sjalstickning. Jag repar upp till slut. Men nångång ska man väl komma över tröskeln! 🙂

Kommentarer är stängda.