På gång

Jag kan inte fatta hur fort denna veckan har gått, min första jobbvecka efter semestern. 
Detta är vad som händer hos mig just nu:

Dubbelstickade vantar! 

Det har inte hänt jättemycket sen sist, men lite i alla fall. Ifrån början var tanken att göra fingervantar. Sen ändrade jag mig, för det är så himla drygt att göra det i dubbelstickning.
Sen har jag ändrat mig minst 50 gånger. Nu är planen att göra tumvantar!

Restgarnssockarna!

De som jag höll på med på semestern. Ja, de blev ju klara på semestern också, men så är det den där lilla detaljen kvar… trådarna! Jag ska…. nån dag. Snart får ni se resultatet.

 Uppifrån-o-ner-Koftan /Bikupe-Koftan!

Det är inte mycket kvar, jag är inne på slutspurten på stickningen! Detta är vad jag har hållit på med mest, det är så kul att jag kommit så långt. Det är ingen stickning man släpar med sig på bussen eller så, den är ju rätt så lång kan man säga. Kolla förra inlägget för mer info om denna.

Jag längtar efter att sy! 
Jag har lite saker som jag ska göra så småningom. En väska till en som fått vänta länge, lite fler tygpåsar till en kompis, en väska till mig själv (köpt garn o tyg för nåt år sen) och jag har fått vänta längst av alla tror jag.

Men:
vi ska flytta om en månad!
 

Vi har köpt en lägenhet här i stan (Norrköping), känns bättre att äga bostaden själva. Prioriteten ligger på att packa framöver, samt minska projekt- (UFO) högen och göra klart  lite av det!

Sen har jag förstås lite saker jag har planerat att sticka framöver också. En kompis vill ha en mössa, jag behöver fingervantar till hösten… Det finns massor att göra om man vill!
Därför behåller jag mitt beställningsstopp för tillfället.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

2 svar på ”På gång”

  1. Jättefina vantar, ja allt är fint förresten! Och vad skönt att höra att det inte bara är jag som inte gillar att fästa trådar..

  2. Vantarna kommer att bli "huskut fin" likaså Bikupe koftan
    Grattis t Lägenhets köpet,men va jobbigt m flytt ;))
    hittade ett linneskåp o 2 andra skåp på Blocket i går,så nu har jag lite mer förvarings utr.

Kommentarer är stängda.