Börja om från början

Det finns perioder då man bara inte kan bestämma sig för vad och hur man ska sticka/virka. Jag börjar på en grej, slutar efter några varv, repar upp, gör nåt nytt o tänker om igen. Värst va svårt det ska va att bestämma sig, både för garnkvalitet och ändamål.

Jag har en beskrivning i en virkbok hur man gör dubbel filé virkning och tänkt att det borde inte va så svårt. Det var väl förra veckan tror jag. Ja tjena inte så svårt? Det var ju en jättekonstig beskrivning o jag försökte… hmmm… fast det va på kvällen o jag var väldigt trött. Jag kunde inte fortsätta i vilket fall just då och jag repade upp istället. Får lära mig en annan dag/gång när man inte blir avbruten så lätt. Hittade sen en blogg vars beskrivning på detta verkar vara lättare. Kom inte ihåg adressen men jag fick upp det när jag googlade.

Nu har jag börjat på ytterligare nåt nytt istället. Nåt lättare, denna gång stickat.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg