Min handarbetslista

Jag har så vansinnit mycket som trängs i huvudet just nu, så mycket som jag vill göra. Så här komer lite listor igen!

Sticka/virka

1. Sticka färdigt mina sockar

2. Blå sockar till dottern och kanske en kofta (har mer Fabel-garn än till sockar)

3. Tiima-mössa av Alpakka Silke garnet som blev över från sjalen.

4. Siri-kofta. Den har jag velat göra länge! Har garn hemma som jag tänkt använda.

5. Ev. Braid Hills kofta med flätor. Saknar en tröja med flätor!

6. Wiola-kofta. Vilken flerfärgad skatt!

7. Jag har fått in enkla randiga sockar i mitt huvud, det vill bara bli! Kanske jättelånga.

8. Slutföra mitt mönster och påbörja nästa mönster som jag planerar.

9. En flerfärgad tröja/kofta till dottern av garn som finns hemma.

10. Virka en Bing till dotterns födelsedag. 
 

Sytt

1. Sätta in en dragkedja i en barnklänning

2. Två par byxor med fickor i barnstorlek

3. En mössa till mannen

4. En dyna till kökssoffan

5. Nya sängkläder, ny madrass och sänghimmel till docksängen

6. En tröja till nalle

7. En pyjamas till dottern

8. En pyjamas till mig, har inte sytt till mig själv så det vore kul.

9. En klänning till mig, en till utmaning!

Siffror är kanske fel att ta, jag har bara listat när det kom ur huvudet. 9 kan komma före 5, ja ni fattar. Det ändras med tidens gång! Det här är mest för min egen skull, att få ut tankar ur huvudet.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

3 svar på ”Min handarbetslista”

  1. Listor är grymt praktiska när det gäller handarbete! Och som du skriver är det inte ordningen inom listan som är det väsentliga, utan att försöka få ner det viktigaste på ett papper. Hur det sedan blir är en helt annan sak:)

    Dina listor har spännande innehåll, och egna utmaningar är alltid det mest spännande!. Du har verkligen sopat banan för en spännande höst/vinter/vår på din blog, oavsett i vilken ordning projekten kommer!

Kommentarer är stängda.