Nålbindning i rostfärger

Pågående nålbindning
I somras började jag nålbinda lite igen, början på en korg. Det har jag fotsatt med lite då och då under hösten. Jag vill göra en ’jättestor’ korg så det lär väl ta ett bra tag att bli färdig! 
Jag tar lite i taget, när jag känner för det. För de som undrar vad jag handarbetar på just nu är det ju just så: Jag har ett gäng långtidsprojekt som jag pysslar på med (då o då). Så det är svårt att svara på den frågan! Jag gör lite här och även lite där och sen hoppar jag och gör lite på det tredje, osv.
 
Tänkte använda upp det ullgarn jag har kvar från ett annat projekt och det är ganska mycket. Jag har fyra färger på garnerna (har inte hunnit börja på den fjärde färgen än som ni ser), alla går i den rostfärgade skalan. Gillar den färgkombinationen!
Sen när nu korgen blir färdig ska den tovas. Men en sak i taget!
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg