Jag tar till saxen

Jag har börjat sy igen!  
Och det har gått rätt bra för ryggen!
Ni kan inte ana hur glad jag är!

Har ju väntat en hel evighet på att jag ska bli lite bättre så att jag kan fortsätta på väskan jag började på för – vad känns som – jätte-längesen!  Oj vad hon får vänta på sin väska, ja, det är tur att vi känner varandra då.
Det är ju mestadels den sydda delen som är kvar (den större delen vill säga). Sen måste jag ju passa in den stickade delen, så det är slutet kvar där.
Jag får ju också använda mitt nya fina sybord, det är jag extra glad för. Premiär!

Kolla vilket snyggt band jag hittat till väskan!  
Ni får se vart det hamnar när den är klar. 
Som ni ser blir det mycket svart.

Jag har ju köpt garn o tyg till en väska till mig med, ja, det var väl ett par år sen. Jag kanske kan göra en till mig snart också, när det ändå gick rätt så bra att börja sy! Först ska jag göra den här väskan, så får vi se hur lång tid det tar.

Tidigare inlägg om väskan:
Sticka klart den – mars 2012
Flätor – januari 2012
Påbörjad stickning – december 2011
Garnet hemkommet  – oktober 2011
Funkar detta garn? – oktober 2011
Inte som jag tänkte – oktober 2011

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg