Kepsar, stolsdynor och strandkasse

Projekt 1:
Två kepsar som jag sytt denna vecka.
Jag håller på att kolla storlekarna på mönstret jag köpte, stämmer inte riktigt alla gånger. Så jag ska ta och sy fler kepsar till veckan och testa lite till! Dessa två kepsar blev strl XS/S och L.

Projekt 2:

En Strandkasse /Projektpåse
53*43 cm
Fotad på mitt härligt nötta bord! Kan återkomma med en bild från stranden el. likn. så småningom.

Jag hittade detta tyg i fyndlådan på en tygaffär, tre mindre bitar från vad som såg ut att vara panelgardin! Kanterna färdigsydda. 10 kr/st, det blev billigt och bra.
Mina färger framförallt! Min första tanke är att jag får slut på projektkassar, eftersom jag envisas med att ha så många projekt på gång samtidigt så tar dem slut.
Med denna kasse har jag möjlighet att ta med flera stickprojekt, när jag inte kan välja vilken jag vill ha med mig!

Två av småbitarna blev sidorna, den tredje biten blev handtag!
Då kanterna redan var sydda så struntade jag faktiskt i tråd-raken och rätt håll, som jag annars håller mig till. Det blir enklare att lägga de färdigsydda kanterna till öppning. Det är trots allt en enkel kasse.
Sommaren är härmed räddad!

Projekt 3:
Ja, vad kan skoskören, fiberstopp och några roligt formade tygbitar bli?

Formpassade stolsdynor 3 st!

Inser att jag kunde gjort dem ännu nån cm större, men det blev bra ändå. Jag stoppade dynan med fiberstopp och slaktade de gamla sittdynorna på stoppning så det skulle räcka.
Skosnören passar helt perfekt som knytband runt stolen, såna snören är gjorda för att knytas. Vi köpte ett helt gäng med skosnören på en sportbutik för rätt längesen, och billigt var det. Jag tänkte att dessa kommer säker till användning till nåt skoj projekt.

Jag har sytt både kuddar och väska av detta fina gul-guldiga tyget, så nu är det bara remsor kvar. Jag gjorde ju 3 st dynor.

Jag har idag haft 20700 besökare sedan jag satte in räkneverket på sidan!
Det är smått otroligt, och häftigt! Jag fyller väldigt snart år, så då tänkte jag sätta igång en liten utlottning för att fira efter det. Frågan är ju bara om jag har nåt bra att lotta ut!
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

7 svar på ”Kepsar, stolsdynor och strandkasse”

  1. Ohh vad mycket fint du gjort ,skulle vilja testa göra kepsar jag med ! Säljer du dina väskor här lr ?Vad kostar dem? Kram igen =)

  2. oj vilka snygga väskor du syr. Har kollat igenom din blogg. Hittade hit av en slump och kommer definitivt komma tillbaka igen!

  3. Hej kussen! Älskar dina kepsar! Tänkte själv sy mig en o den formen passar mig mycket bättre än de "vanliga". Först blir det nog en skärmkeps för varma dagar dock. Hoppas allt är bra med dig. Kram ❤️

Kommentarer är stängda.