Bakeri

Jag måste varna känsliga läsare:
detta inlägg handlar inte om handarbete!

Här har det blivit bullbak! Det ska bjudas på bullar och en massa annat gott på söndag när jag o min sambo har gemensamt födelsedagsfika. Jag fyller år idag, ett år visare, har jag hört. Som jag brukar säga – man har ett år på sig att vänja sig att man ska bli ett år äldre. Det året har visst gått fort denna gång!

Det var så kul att baka igen, det var ungefär 8 år sen jag bakade såhär sist. Sen var det inte lika kul när jag förstod att gluten inte var så bra för mig. Det blir inte samma sak att baka med glutenfritt. Men nu hade jag chans att baka med vanligt vetemjöl igen till alla gäster och herrn i huset.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

Ett svar på ”Bakeri”

  1. Mmmm…hembakta bullar och kall mjölk – det är oslagbart! Trevlig midsommar och grattis på födelsedagen!

Kommentarer är stängda.