God jul!

Jag vill önska alla
en riktigt
God Jul!

Hade ingen riktig bra julig bild, men jag har en bild på ett par Lovikka-sockar jag har börjat på. Tänkte att det kan va bra när det är över -30 ute! 🙂 Klä sig för vädret, det är grejen!
Jag håller på att slakta ett mönster (som vanligt) och börjar från tån istället för skaftet.

Kommer lite bilder på grejer jag har gjort efter julafton!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

5 svar på ”God jul!”

  1. Toppenidé med Lovikkasockar, jag så är frusen om fötterna! Kryper upp i soffan med raggisar på, önskar Dig Allt Gott & en God Jul =)

  2. God jul till dig! Har ni det så pass kallt där uppe? Men det är verkligen som du säger, att man får klä sig efter väder. Om jag har vinterutstyrsel på mig fryser jag inte alls när det är -23 ute. Men är det +10 och fuktigt ute, då fryser jag! 🙂 Så jag gillar vintern ganska bra! Kram, o ha en fin helg nu!

Kommentarer är stängda.