”Live” från Sthlm

bilden är lånad

”Alla” reser nu i juletid, och ingen har väl undgått vilket kaos det är just nu. Jag är en av de lyckliga som försöker byta tåg i sthlm ikväll. Snart tre timmar försening. Kaos på centralen, folk vet inte var de ska. Pga förseningar kommer info om var tågen kommer i sista sekund. Folk som drar sina stora väskor (inkl. mig) och trängsel. Nu får jag i alla fall sitta på ett tåget o vänta! Inomhus o ganska varmt fortfarande.
Inatt ska jag va framme i norrland, stackars far som får sitta uppe extra länge. Jag säger bara en sak – återbäring är jättebra. Och stickningen är med.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

3 svar på ””Live” från Sthlm”

  1. Ja vilket elände det är nu med tågen…pendeltågen är ju också bedrövligt kaotiskt sena.

    Men så härligt ändå för dig att komma hem till pappsen och byn däruppe!

    vill passa på att önska dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Kommentarer är stängda.