Spontant

Ja då har jag varit på tradera och glott på fina garn. Jag fastnade för dessa garner, vilka härliga höstfärger som passar väl ihop! Fantastiska! Kommer ex. kunna bli en skitsnygg uppifrån och ner kofta. Vi får se, vi får se… Helt spontant köpte jag dem och de kom till mig igår. Härliga! Yummy! Säljaren hade en hemsida med garner också (Agnetas Vävbod) som jag spanade in. Fina garner!

Till sist. Jag brukar inte nämna så mycket om vad som händer här i världen och samhället, sånt som har hänt och hur man reagerar på det. Men gudars vad jag satt hjärtat i halsgropen igårkväll när jag kollade på nyheter. Jägaren i Norrtanflo… När det bara är ”runt knuten” av min hemby och jag kommer från en familj av jägare så blir man lite skraj innan man hör mer. Far hade inte hört om det igårkväll. Ja, det kan ju än vara någon man känner till, jag vet inte. Riktigt hemskt.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

3 svar på ”Spontant”

  1. Det va kul att du skrev ut länken. Jag gick in och kollade, och där fanns ju en hel massa garn, och många var det bra pris på! Så tack för tipset! Blir spännande att se vad du gör med garnerna 🙂

  2. Vilket vackert garn,var in o kikade i butiken å jisses där fans det snygga garner till bra priser.
    Ska bli spännande att se vad du gör av garnet

  3. Vilket vackert garn,var in o kikade i butiken å jisses där fans det snygga garner till bra priser.
    Ska bli spännande att se vad du gör av garnet

Kommentarer är stängda.