Utmärkelse


Jag har fått en utmärkelse av Marias pyssliga sida för ett bra tag sen. Tack så mycket! Jättekul!
Jag ska berätta 7 saker ni inte vet om mig, det är lite av en utmaning. När man fått såna utmärkelser förut och berättat 7 saker. Därför har det dröjt ett tag innan jag kom på något.

1. Jag spelade piano när jag var liten.
2. Har världens finaste sambo.
3. Varken dricker alkohol eller röker.
4. Jag har klippt lugg för första gången i mitt (vuxna) liv! Det tog flera veckor att vänja sig med det blev bra.
5. Köpa skor är inte min grej, det är något jag drar mig för in i det sista! Allt är fult, inte ”jag” eller högst obekväma. Jag köper nästan alltid ecco-skor – det enda bekväma jag hittar. Hellre kvalitet som håller många år än billigt som går sönder efter ett år. Då slipper man handla så ofta.
6. Ikväll blir det att gå och rösta! Viktiga grejer!
7. Jag kan teckenspråk.

Jag ska ge utmärkelsen till 7 andra bloggare, och det är också utav en utmaning. Det finns så många härliga bloggare, så det är lite orättvist att bara få ge den till 7 st.
De som nu har fått utmärkelsen har fått dem för att några av dem vågar – eller ska våga – prova dubbelstickning (som ligger mig varmt om hjärtat) och för att alla inspirerar och är härligt kreativa!

Utan inbördes ordning

Medeas värld
Urmoderns
Pysselfarmor
E-zignz
Ginas stickblogg
Knit-a-Little
PIXI

Det är inte alltid jag lämnar avtryck i alla bloggar jag följer, men jag läser och tycker det är härligt med så mycket kreativtivitet! Hur vore det att samla all kreativitet i samma rum och bara släppa loss på garn och stickor… intressant!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

7 svar på ”Utmärkelse”

  1. Oj oj tack det var kul att bli "hitlockad" av dig. Det var skojigt. Nu blir det till att funder om jag ska avslöja 7 nya saker eller ta de gamla avslöjandena….men det svåraste är att skicka ut till 7 nya…får klura ut det nu när jag är i trädgården!

  2. Oj oj tack det var kul att bli "hitlockad" av dig. Det var skojigt. Nu blir det till att funder om jag ska avslöja 7 nya saker eller ta de gamla avslöjandena….men det svåraste är att skicka ut till 7 nya…får klura ut det nu när jag är i trädgården!

  3. Angående Kauni, jag har några snuttar kvar som jag kan skicka om du vill prova innan du köper. 🙂 Bara du mailar din adress. Du hittar min mail på min blogg.

  4. Tack söta du för utmärkelsen.
    nu får jag gni geniknölarna…som du skriver det är svårt att välja ut bara 7 bloggare.

  5. Oh Tack så mycket !Intressant info om dej ,jag varken röker lr dricker heller!!hehe..Har fått o gjort denna utmaningen ett par ggr så jag lägger bara till dej i sidofältet men superkul att du tänkt på mej,ja dubbelstickning,så syyyyyyyynd att vi inte bor närmre för det säger jag med finns ingetr bättre än att få hjälp på plats o vara med andra liksinnade..kram kram =)

Kommentarer är stängda.