Snabba ryck


Det här är början på en Ulla-kofta som jag har fått mönster på. En kofta till baby 0-3 månader! Hoppas jag förstår hela mönstret. Jag vill ju gärna se helheten och ska man läsa mönster måste man ta ett steg i taget. Lite jobbigt ibland tycker jag!
Det är en kompis som ska få barn väldigt snart, så jag hoppas jag hinner.

Jag insåg det häromdan, efter allt annat jag har gjort, att jag ännu inte startat på nåt fint till kompisens kommande barn. Bara att sätta igång! Så är det 2 till kompisar som får barn senare i år så jag ska göra något till dem med, men det finns ju tid till det. Får jag hoppas i alla fall, med en kommande flytt från två till en gemensam lägenhet!


Jag har goda nyheter! 😀

Jag har fått jobb! Eller i alla fall vikariat på ett kvartal, så det känns bra att veta vad man ska göra ett litet tag framöver. Från måndag morgon, blir det fullt med ny information i skallen i några veckor.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

2 svar på ”Snabba ryck”

  1. Grattis till jobbet! Ett vikariat är alltid en bra början.
    Jag har tittat mycket på alla dina fina dubbelstickade mössor. Någon gång i framtiden ska jag prova på dubbelstickning.

  2. Grattis till jobbet,bra att få in en fot nånstans! sen får jag Gratta till att ni ska bli sambo du och din stora kärlek!!!!!!!!!
    blir det barn hos er oxå,för som du vet så kan detta fenomen vara lite smittsamt…skratt!!!

    Kula att du startat en blogg om dubbelstickning,kanske min tröga hjärna kan lära sej nått av den…

Kommentarer är stängda.