Så lätt är det att fixa ett mönster

Hittade åt ett ställe där man kunde få stickmönster av en bild man har.

Det var jag ju tvungen att prova, jag har velat sticka min drake ett bra tag men inte riktigt fått till det i ett mönster.
Min drake
säger jag – jag har en draktatuering på ryggen.
😀 En sån där tatuering som man kan gömma eller visa när man vill. Och den har jag velat sticka! För drakar är ju min grej.

Jag ska bara komma på något lämpligt där min drake kan befinna sig på. En sjal kanske? Halsduk? Tips?

Måste bara visa ett garn jag har i min byrå. Corona heter det, från Strömma (i Norrköping ju). Ingen aning om hur jag har fått tag i det. Kolla prislappen! Det garnet har hängt med ett tag kan man säga.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

3 svar på ”Så lätt är det att fixa ett mönster”

  1. tror nästan jag känner igen det från min mammas tid ,tjitt vilket pris !!Såna priser kunde de fortsatt med !!=)

  2. Det e trist med detta ,men nu fick jag penicilin o fortsätter med Tea tree oil,glöm inte att späda den som det står på förpackningen,använt oljan i 3 dgr nu ,mycket bättre än kemikalierna i örondroppar..Dr sa att om det inte gick över så skulle en öronspecialist få titta på det ,så skaffa dej en remiss,går det att göra n¨t å¨t det så ska man göra det !! Kram kram )

  3. Jag hållermed dig, det är alltid kul att hitta nya bloggar att läsa! Jag tror faktiska att jag har något liknande garn i gömmorna som legat i min mors lådor i en evighet… Tänk om Strömma fortfarande hade tillverkat garn, så nära det skulle vara då:-) Men nu får vi nöja oss med Östergötlands Ullspinneri, och det är ju inte så illa det!

Kommentarer är stängda.