Pulsvärmare i tyg

Jag har provat att sy på en overlockmaskin idag, och då provat med att göra någon mindre grej.
En pulsvärmare!

Resultatet blev bra och jag gillar pulsvärmaren skarpt! Vägen dit, ja, man kan säga att maskinen var något krånglig och inte ville göra som jag ville. Det tog alltså väldigt lång tid att få till en liten pryl. Just nu är det strunt samma, för vilken fin liten grej jag har sytt!

Tyget hittade jag i en sådan stuvbits-låda i en tygaffär och blev kär i tyget! Passar väldigt bra på handleden och mig.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

Ett svar på ”Pulsvärmare i tyg”

  1. Super snygg väska,va duktig e stårsh du é….
    gillar tyget på pulsisen oxå,det skulle jag sy en mössa av…Ler !

    Idolbild kanske kommer senare..åcken vejt!

    Ha de !

Kommentarer är stängda.