Gör om gör rätt

Jag stickar bara på en sak just nu, Raj-Esque tröjan. Den är enkel eller repetativ och en rutinstickning vilket är exakt vad jag behöver just nu!

Jag har behövt fokusera på mina studier väldigt mycket under hela Januari inklusive samtliga helger. Men jag hann faktiskt skicka in rapporten till idag! Läge att klappa sig på axeln för vad jag kämpat! Men nu åter till stickning.

Det är andra gången jag försöker sticka nåt av garnet (som har tre färger: senapsgult, roströd och brunröd) och denna gång känns det bättre. Ärmarna blir enfärgade (i senapsgult). Kanske är det färgen som gjort att jag inte kunnat bestämt mig för något, brukar inte använda senapsgult överlag. Jag är mer för rostorange-hållet. Men jag gillar det denna gång.

Mönster: Raj-Esque av Josée Paquin

Garn: ett merinogarn från Hanna Garntanten (som såldes ut och inte tillverkas mer).

Stickor: 3.75 mm.

Jag stickar ärmarna nu!

Relaterat inlägg