Tröjor är min mojo

September är här och livet rullar vidare. Jag har inte varit så bra på att berätta vad jag stickar på just nu så det ska vi ändra på!


Jag har stickat på ”en V-back tee” under sommaren och jag är inte klar än. Här sitter jag och kollar på läsårets andra föreläsning online, med stickning i handen. Javisst – det går så bra att lyssna då!

Garnet jag skickar i är Pittura från Louisa Harding Yarns. Jag hade ett halft nystan hemma och beställde två till i lite olika nyanser/färger.


Det går så långsamt att sticka denna, men den blir ju så fin! Jag har ett till projekt igång men fokuserar på att göra klart denna. Just nu vill jag bara få färdig, så att jag kan ha den! Så slätstickningen kör jag när jag har annat att fokusera på, som en föreläsning eller film.Min andra stickning är också en tröja (!) som inte ser mycket ut för världen just nu. Jag har bara börjat. Mer om den en annan dag!

Relaterat inlägg