Linne på gång

Jag har stickat ett halft linne! Känns lite otroligt att jag kommit en bra bit in på denna stickning när all stickning känns gå i snigelfart.  Då har jag kommit någonstands!

Mönstret heter Saco Stripes och är ett linne designat av Pam Allen.

Garnet
Jag valde en grön-blå nyans i garnet Cotton Linen från Hjertegarn. De färger som finns i det garnet är mjuka dämpade ljusa färger och så är detta. Till ränderna passade då en beige färg bäst av de som fanns, tyckte jag.

Ändringar
De ändringar jag gjort är att höja nacken och ha något bredare axelband. Nu är framsidan kvar att sticka och de enda ändringar som blir där är något bredare axelband. Sen funderar jag på om I-cord kanter skulle bli snyggare än de ”råa” kanterna i mönstret. Jag vet inte än, jag får testa och se hur det ter sig. Fortsättning  följer!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg