Nya sockor / Balkonghäng

Det har varit sisådär med stickandet under tiden vi har haft besök. Även när det är så fint väder prioriteras åka o bada eller äta glass. Min familj har ingen vidare sommar i Norrland, men det fick de här!
Det lilla jag stickat är mest på Sockan Anna. Jag älskar de här färgerna ihop, det blir ett stycke allmogekonst! Jag tänkte att det skulle bli fint ihop när jag läste att banden av flerfärgsstickning ska efterlikna folkdräkternas vävda band. En annan detalj är att jag råkat följa diagrammet i mönstret från fel håll, men jag känner att det inte gör nånting.

Garnet är Merino Sock Sport från Manduzana, den röda specialbeställd i färgen Weasley någongång. Allt garn bara låg hemma o väntade på att bli något. Så nu har jag en socka kvar att sticka klart. Med så många färger så gör jag en i taget.
För första gången så odlar vi på balkongen iår, satte två gamla potatisar och den plantan trivs verkligen på balkongen!  Eftermiddags-stek-sol är tydligen bra. Jag hoppas det blir god potatis också.
Utöver detta har jag och mannen hunnit fira bröllopsdag! 
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

2 svar på ”Nya sockor / Balkonghäng”

  1. Grattis på bröllopsdagen!!

    Sockarna kommer att bli jättefina! Du har verkligen lyckats med att sätta ihop färgerna på ett fint sätt!

Kommentarer är stängda.