Upp och ner

NER:


Jag trodde att min härligt tjocka bomullströja (som jag stickat klart, kortet är det sista tagna kortet på tröjan) skulle känna helt fantastisk på.  Men nej, passformen över raglanen blev helt fel. Jag tror det är för att jag gjorde ett litet fel längre ner och tänkte inte på detta förrän senare. (Och då tänkte jag: äh, jag kompenserar och gör så här istället.) Den sitter inte bra. Om det inte beror på det lilla misstaget så får jag forma om tröjan på egen hand. Gör om och gör rätt!
Nu är det bara att repa… o sen se vilken dag jag motiverar mig att ta tag i detta!

OCH UPP:

Har börjat virka en regnbågsfilt till dottern. Iden kom från ett tecknat barnprogram, faktiskt! Alla merinorester jag har blev nästan en regnbåde, har bara köpt till en annan merinoull (Mira, Järbo garn) i Orange och Gult för att få alla fina färger. Orange o gul var mer neonfärger men färgglatt är bra! Det kommer bli snyggt, hoppas garnet räcker till en barnfilt. Jag tänker ca 90 cm bred.
Mönstret heter Rainbow Baby Afgan. Idag fick jag bl.a. höra: ”Regnbågsfilten är ju inte klar än, mamma!” Tur att jag inte känner nån press över det och bara känner glädje över projektet!
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

2 svar på ”Upp och ner”

  1. Så förargligt med raglanen. Lite trist att repa upp när man trodde att man fått ordning på ett tidigare problem:( Men du får säkert ordning på det!

    Vilken kul idé med en regnbågsfilt! Bortsett från det faktum att det ser ut att bli väldigt många trådar att fästa, så gillar jag idén jättemycket!

Kommentarer är stängda.