Förvara handarbetet

När jag läste bloggar för ett tag sen fastnade jag för en så fin projektväska! Det är Garnhumlan som syr dessa projektväskor o säljer! Det är jättekul att kunna köpa handgjort när man kan! Jag fastnade direkt för den väskan med trådar o saxar med orange botten! Så fin. Jag fick hem den idag o den var lika fin i verkligheten.

Jag har ofta mina projekt i tygkassar men den här funkar bra att ta med på ett bra sätt. Jag har aldrig mina projekt i plastpåsar, nä det är trist och betydligt roligare att ha det i en fin tygpåse eller väska. Eller varför inte en korg! 
Hur förvarar du dina handarbetsprojekt?

Däremot har jag garnförvaring i plastlådor för att skydda garnet! Det är ganska viktigt, så man inte får skadedjur på ullgarnet!

Idag såg jag en fin bild på en barntröja som jag kan tänka mig att sticka någongång. Det var i tidningen Stickmagasinet från Allt om Handarbete. Jag har tillockmed det garnet hemma som man har till mönstret (Alpakka från Sandnes garn). Man kan läsa tidningen online för övrigt!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg