Det tjockaste garnet

Nu var det någon vecka sen det senaste inlägget. Vi håller på att göra om hemma: lillan ska få ett eget litet rum. Nu är vi lite trångbodda så när vi flyttat kontoret helt o hållet kan vi fortsätta i barnrummet. Först ska vardagsrummet bli kombinerat vardagsrum, kontor, syrum och lekrum. Med förvaring för många olika saker. Det tar ett tag innan båda rum blir helt klara. 
Så har jag gått o blivit sjuk den här veckan, så det har varit lite trist.

I oktober berättade jag om tre mönster till grova garner. Jag har så mycket grova garner hemma. Jag har redan stickat mössan o tänkte fortsätta med sjalen! Mönstret såg spännande ut men det funkade inte helt bra med garnet jag valde från mina garnlådor: Indie från Sirdar. Så jag hittade ett enkelt sjalmönster från Tant Kofta. Jag har bara ändrat några saker i mönstret för att passa garnet. Jag har inte lyckats sticka en sjal (färdigt) förut så det är kanske smart att börja med ett tjockt garn. Då går det fort att sticka! Jag använder stickor nr 12(!) till den här stickningen.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg